|
|
|
YEMEKHANELER İÇİN GEÇİŞ - KONTROL SİSTEMLERİ ÇALIŞMA PRENSİBİ
Personeline yemek hizmeti veren işletmelerde (özellikle taşeron firma ile çalışan ve her ay kendilerine sunulan fiş miktarınca ödeme yapan işletmelerde) tüm suistimalleri önlemek için kullanılır.
Kendisine yetkili kart verilen personelin "Yemekhanedeki Hareket Planlaması" sorumlu personel tarafından belirlenebilir. Departmanların, vardiyaların yemek yeme saat dilimleri, günlük yemek yeme hakları belirlenebileceği gibi gerekirse kontör düşme mantığı ile kartına yüklenen aylık kontör miktarınca yemek yiyebilir.
GKS (Geçiş-Kontrol) ve PDKS (Personel Devam Kontrol) sistemlerinde olduğu gibi esnek raporlama yeteneği ile tüm yemekhane hareketleri geçmişe yönelik rahatlıkla sorgulanabilir.
|
|
|
|
|
|